Paintball in Dordrecht

Bij Paintball Zone kunt u kiezen uit verschillende arrangementen voor iedere doelgroep. U kunt zich individueel inschrijven of als groot bedrijf of grote vriendengroep. Paintball Zone zorgt voor elke doelgroep voor een onvergetelijke dag.

Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben wij Kidspaintball. Voor meiden/vrouwen die een actieve, gezellige en sportieve middag willen beleven hebben wij Ladies Paintball.

Voor elke groep geldt dat er 2,5 uur gepaintballd kan worden voor een vaste prijs al is het mogelijk om extra balletjes te kopen op de locatie zelf.

Tactische tips/handig om te weten:

Communicatie:

Dit is een van de belangrijkste punten van paintball. Het begint al voor het spel begint. Wie valt er aan, wie verdedigt en wie houdt het overzicht en geeft aan wat de tactiek is. Het doorgeven van de posities van tegenstanders is erg belangrijk voor uw medespelers.

Samenwerken:

Goed teamwork is bepalend voor winst of verlies. Als u een goede tactiek hebt afgesproken met elkaar dan weet iedereen wat hij van elkaar kan verwachten. Als er een medespeler geraakt wordt die de vlag moet bewaken moet iemand anders die taak even overnemen tot uw medespeler weer terug is.