ROUTEBESCHRIJVING

Paintball Zone in Dordrecht ligt vlak bij de A16 en is dus heel erg makkelijk te bereiken. U ziet vanzelf borden staan van PAINTBALLZONE.

VANUIT BREDA (A16)

Vanuit Breda (A16), na de Moerdijkbrug de eerste afslag nemen, boven aan het kruispunt rechtdoor het bedrijvencomplex Amstelwijck in rijden. Dan volgt u de weg en u ziet na 500 meter aan uw rechterhand het bord SC Amstelwijck staan. U rijdt het sportpark op tot het einde rechts. De achterste kantine is Paintballzone. Hier kunt u gratis parkeren.

VANUIT ROTTERDAM (A16)

Vanuit Rotterdam (A16), afslag `s Gravendeel/Dordrecht west nemen, einde afslag links over de A16 heen en direct links aanhouden richting bedrijven complex Amstelwijck. Deze weg volgen en na 500 meter aan uw rechterhand de eerste afslag nemen. Boven aan het kruispunt rechtdoor het bedrijvencomplex Amstelwijck in rijden, de weg volgen en u ziet na 500 meter aan u rechterhand het bord SC Amstelwijck staan. U rijdt het sportpark op tot het einde rechts. De achterste kantine is Paintballzone. Hier kunt u gratis parkeren.

VANUIT PAPENDRECHT/GORICHEM(A15/N3)

Op de A15 de afslag Papendrecht/Dordrecht nemen, de N3 (randweg Dordrecht) op, doorrijden tot u de afslag Amstelwijck aan uw rechterhand ziet. Hier slaat u af en dan rechtdoor het bedrijvencomplex Amstelwijck in rijden, de weg volgen en u ziet na 500 meter aan uw rechterhand het bord SC Amstelwijck staan. U rijdt het sportpark op tot het einde rechts. De achterste kantine is Paintballzone. Hier kunt u gratis parkeren.

VANUIT `S GRAVENDEEL (N3)

Na de Kiltunnel de A16 oversteken en de eerste afslag Amstelwijck nemen. Dan rijdt u het bedrijventerrein op en dan volgt u deze weg. Na 500 meter aan uw rechterhand de eerste afslag nemen. Boven aan het kruispunt rechtdoor het bedrijvencomplex Amstelwijck in rijden, de weg volgen en u ziet na 500 meter aan uw rechterhand het bord SC Amstelwijck staan. U rijdt het sportpark op tot het einde rechts. De achterste kantine is Paintballzone. Hier kunt u gratis parkeren.

WhatsApp chat